AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaklara taşınmak

Kahve falında uzaklara taşınmak

Kahve falında uzaklara taşınmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, asil kimselerden çıkacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaklara taşınmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere taşınmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında uzaklara taşınmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak yere taşınmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktaki akrabaları görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki sevdiğini görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin uzaklara gittiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir