AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki sevdiğini görmek

Kahve falında uzaktaki sevdiğini görmek

Kahve falında uzaktaki sevdiğini görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki sevdiğini gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında uzaktaki sevdiğine sarılmak sorunların bir bir çözüleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinden uzaklaşmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzakta olan sevdiğini görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini uzakta görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin uzağa gittiğini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin uzaklaştığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktaki sevdiğini görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalettir.

Kahve falında uzaklara bakmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir