AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuğa çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, moralinin düzeleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında ailecek yolculuğa çıkmak dilediği gibi yaşayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuğa çıkmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak değer göreceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuğa çıkmak rahat bir dönem yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuğa çıkmak yeni bir eve sahip olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla yolculuğa çıkmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir