AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap yutamamak

Kahve falında hap yutamamak

Kahve falında hap yutamamak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında hap yutamamak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarının hapse girdiğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek parasını ve malını kaybedeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında annemin hapse girdiğini görmek hayır işleri yapacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında birinin hap içtiğini görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında hapse atıldığını görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında eczaneden hap almak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapse girmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir