AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken ağlamak

Kahve falında uyurken ağlamak

Kahve falında uyurken ağlamak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında uyurken ağlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında uyurken ağlamak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Kahve falında uyurken namaz kılmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu uyurken görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızını uyurken görmek zor durumlara düşeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken izlenmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek büyük borçlara girmeyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği uyurken görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir