AnaSayfa / Genel / Kahve falında uygunsuz şeyler görmek

Kahve falında uygunsuz şeyler görmek

Kahve falında uygunsuz şeyler görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında uygunsuz şeyler gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında uygunsuz şeyler görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını uygunsuz görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında eşini uygunsuz görmek insanlardan uzaklaşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında birini uygunsuz görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi uygunsuz görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uygunsuz görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında uygunsuz namaz kılmak insanların afiyet bulacağına, kazalardan, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uygun adım yürümek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir