AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesle uyanmak

Kahve falında sesle uyanmak

Kahve falında sesle uyanmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, evlatlarından memnun olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kazançlı işler yapılacağına, kindar olacağına alamet eder.

Kahve falında sesle uyanmak gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezan sesine uyanmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında silah sesiyle uyanmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, huzurlu günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında sesle uyanmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Kahve falında zor uyanmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında birini uyandırmak görmek haksızlık yapmayacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işarettir.

Kahve falında korkup uyanmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir