AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey anneyle kavga etmek

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üvey anne görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen üvey anneyi görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş üvey anne görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üvey anneyi dövmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında üvey anne olmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin üvey olduğunu görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir