AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey anne görmek

Kahve falında üvey anne görmek

Kahve falında üvey anne görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında üvey anne gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında üvey anne görmek huzur içinde yatacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üvey anne dövmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş üvey anne görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen üvey anneyi görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üvey anneyle tartışmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek anne baba duası alınacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir