AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek

Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek

Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş üvey annesini gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında üvey anne olmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına yorulur.

Kahve falında üvey anneyi hamile görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, sırların ortaya çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey anne dövmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen üvey anneyi görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin üvey olduğunu görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üvey anneyle tartışmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir