AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüsüz ceket görmek

Kahve falında ütüsüz ceket görmek

Kahve falında ütüsüz ceket görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ütüsüz ceket gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında ütüsüz ceket görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ütüsünü yapmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütü yapan birini görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz pantolon görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ütü almak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek sarsılacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını ütü yaparken görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir