AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça ütü yapmak

Kahve falında saça ütü yapmak

Kahve falında saça ütü yapmak yenileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, huzur ve saadet bulacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça ütü yapmak gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında saça ütü yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ütüsünü yapmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütü yapmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ütüsüz gömlek görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek daha başarılı ve kazançlı olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütü almak amacına ulaşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir