AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü çamurlu görmek

Kahve falında üstünü çamurlu görmek

Kahve falında üstünü çamurlu görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, zamandan da kar edeceğine, kişinin tek başına kalacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında üstünü çamurlu gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Kahve falında üstünün çamur olduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Kahve falında üstünde çamur görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında üstünü çamurlu görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur üstünde yürümek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu para görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu duvar görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir