AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde çamur görmek

Kahve falında üstünde çamur görmek

Kahve falında üstünde çamur görmek güzelliklere rast gelineceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet eder.

Kahve falında üstünde çamur gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünün çamur olduğunu görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur üstünde yürümek bir uzmana başvurulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü çamurlu görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında üstünde çamur görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur ev görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yeni işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu ayakkabı yıkamak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına inanılır.

Kahve falında pantolonunda çamur görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir