Kahve falında üstün yetenekli olmak

Kahve falında üstün yetenekli olmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında üstün yetenekli olmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak veya ilişkilerinizi güçlendirmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında üstün yetenekli olmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına işarettir.

Kahve falında özel yeteneklere sahip olmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yetenek görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalet eder.

Kahve falında karınca üstünde görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında masa üstünde oturmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünü açık görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş üstünde kaş görmek isteklerinize kavuşacağınıza, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin üstünü örtmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir