AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste kuran görmek

Kahve falında üst üste kuran görmek

Kahve falında üst üste kuran görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, geçineceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rakiplerin üzüleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste kuran gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında üst üste kuran görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında üst üste kazak giymek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste yorgan görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste abdest almak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste ekmek görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste araba görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste düşmek alım gücünün zayıflamayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir