AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst düzey görmek

Kahve falında üst düzey görmek

Kahve falında üst düzey görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çok güzel günler geçireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Kahve falında üst düzey gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında üst düzey görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında üst düzey asker görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst düzey yönetici görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Kahve falında üst düzey birini görmek kısmetlerinin bollaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında doğa üstü varlıklar görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik üstü görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında üst kat ev görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret eder.

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak işlerinin hemen hallolacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir