AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğa üstü varlıklar görmek

Kahve falında doğa üstü varlıklar görmek

Kahve falında doğa üstü varlıklar görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yanlış seçimler yapacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğa üstü varlıklar gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında doğa üstü varlıklar görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğa üstü şeyler görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında doğa üstü güçlere sahip olduğunu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğa üstü olaylar görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bebeği doğarken görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında doğa felaketi görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında güzel doğa görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir