AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek sevinileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çekilmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekilmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının fotoğraf çekildiğini görmek isabetli adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulur.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekilmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çekildiğini görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir