AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fotoğraf çekildiğini görmek

Kahve falında birinin fotoğraf çekildiğini görmek

Kahve falında birinin fotoğraf çekildiğini görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek yeni maddi kapıların size açılacağın, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğrafı çekilmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekilmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafının çekildiğini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Kahve falında fotoğrafını çekildiğini görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine inanılır.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekilmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekilmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çekilmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir