AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle şarkı söylemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek özlemlerini bitireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışmada şarkı söylemek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle şarkı söylemek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında sahneye çıkmak şarkı söylemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir