AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek bulunduğu mevkide yükseleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çok zor günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek gönlünce harcama yapmasına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle şarkı söylemek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının şarkı söylediğini görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel şarkı söylemek ağız tadından olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında balkonda şarkı söylemek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir