AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, az çalışarak çok gezeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında ünlü sanatçı görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü sanatçının öldüğünü görmek iyi habere, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bi sanatçıyı görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bayan sanatçı görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş ünlü sanatçı görmek malların artacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir