AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işlerinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak sıkıntıya düşüreceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü sanatçıyı görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü sanatçılar görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü bir erkek sanatçı görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü erkek sanatçı görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü bir sanatçı görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir