AnaSayfa / Genel / Kahve falında sohbette olduğunu görmek

Kahve falında sohbette olduğunu görmek

Kahve falında sohbette olduğunu görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, gülen yüzünün solacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında sohbette olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında başbakanla sohbet görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında bi erkekle sohbet etmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında atatürkule sohbet etmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sohbet etmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdıklarla sohbet etmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisle sohbet etmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran sohbeti görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir