AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak

Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak

Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak zararlı kişilerden uzak durulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinin öldüğünü duymak kendine olan güvenini kaybedeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin sesini duymak yeni bir semte taşınılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öldü ünü görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin öldü ünü görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalet eder.

Kahve falında bir ünlünün öldüğünü görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, ömrünün de uzun olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birini öldürmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birini öldüğünü görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir