AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin imzasını almak

Kahve falında ünlü birinin imzasını almak

Kahve falında ünlü birinin imzasını almak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birinin imzasını almak gördüyseniz:

  • Durumunuzu geliştirmek için ilgili alanlarda gereken şekilde harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında ünlü birinden imza almak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü birinin imzasını almak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında bir ünlüden imza almak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birinin imza almak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işlerin düzgün gideceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının imzasını atmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek için imza atmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında nikah masasında imza atmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilekçe imzalatmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir