AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden imza almak

Kahve falında ünlü birinden imza almak

Kahve falında ünlü birinden imza almak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü birinden imza almak gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında ünlü birinden imza almak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bir ünlüden imza almak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, anne babaya müjde verileceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinin imzasını almak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin imza almak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıdan imza almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir