AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvesi yapmak

Kahve falında kahvesi yapmak

Kahve falında kahvesi yapmak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kurtuluşu bulacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hobilerine eğileceğine, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Kahve falında kahvesi yapmak gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle sosyalleşebilirsiniz.

Kahve falında köpüklü kahve yapmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında patrona kahve yapmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak dini inançların güçleneceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulur.

Kahve falında birisine kahve yapmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, arif kimselerden sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine kahve yapmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve yapmak ikram etmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi yapmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak parasına da para ekleyeceğine, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir