AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden para istemek

Kahve falında ünlü birinden para istemek

Kahve falında ünlü birinden para istemek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yeni bir ev alınacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birinden para istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ünlü birinden para istemek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, rahat rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birinden yardım istemek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden iş istemek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birine para vermek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinden para almak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinden kağıt para almak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden para istemek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir