AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden kağıt para almak

Kahve falında ünlü birinden kağıt para almak

Kahve falında ünlü birinden kağıt para almak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birinden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ünlü birinden kağıt para almak mutluluğunun daim olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden para istemek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinden para almak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinden bozuk para almak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birine para vermek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para almak ve vermek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kağıt para görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir