AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yanlış seçimler yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü şarkıcı birini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle şarkı söylemek sağlıklı ve zinde olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bir erkek şarkıcı görmek gelirinin azalacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir kadın şarkıcı görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü erkek şarkıcı görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir şarkıcı görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir