AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve un görmek

Kahve falında ekmek ve un görmek

Kahve falında ekmek ve un görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve un gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Kahve falında un hamur ekmek görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında unla ekmek yapmak sağlığının yerinde kalacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında unlu ekmek görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Kahve falında un ve ekmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına işarettir.

Kahve falında ekmek unu görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında un ve ekmek görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında undan ekmek yapmak kafa dağıtacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında un ekmek görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir