AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite kantini görmek

Kahve falında üniversite kantini görmek

Kahve falında üniversite kantini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite kantini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında üniversite kantini görmek adından konuşulur olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında kantin işletmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kantinden alışveriş yapmak komşular tarafından kötülenileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Kahve falında okul kantini görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kantine gitmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kantin görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversiteden mezun olmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında üniversitede kaybolmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir