AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul kantini görmek

Kahve falında okul kantini görmek

Kahve falında okul kantini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, mevki edineceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul kantini gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında okul kantini görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kantin görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kantinden alışveriş yapmak ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kantine gitmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite kantini görmek çok büyük mutluluk duyacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Kahve falında kantin işletmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi okul önlük giymek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında okula gitmek için hazırlanmak başarıların artacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir