AnaSayfa / Genel / Kahve falında un yumurta görmek

Kahve falında un yumurta görmek

Kahve falında un yumurta görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Kahve falında un yumurta görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında un ve yumurta görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulur.

Kahve falında yumurta ve un görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orucu unutarak yemek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside un görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem oldu unu görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında unutup oruç bozmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına inanılır.

Kahve falında un pişirmek haksızlık yapmayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir