AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve süt görmek

Kahve falında un ve süt görmek

Kahve falında un ve süt görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında un ve süt gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında un ve süt görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında unutulan parayı bulmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında un yediğini görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde un görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unutarak orucu yemek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında un yemek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında unlanmış balık görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un ve ekmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir