AnaSayfa / Genel / Kahve falında unutulan parayı bulmak

Kahve falında unutulan parayı bulmak

Kahve falında unutulan parayı bulmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, geçecek güzel bir ömre, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında unutulan parayı bulmak gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında unuttuğun parayı bulmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında unutulmuş para bulmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında unutulan parayı bulmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında unutulmuş para görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında unun içinde para görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret eder.

Kahve falında metal para bulmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizden bozuk para bulmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında toprağın altından para bulmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir