AnaSayfa / Genel / Kahve falında ülkenin başbakanını görmek

Kahve falında ülkenin başbakanını görmek

Kahve falında ülkenin başbakanını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında bir ülkenin başbakanını görmek her zaman el üstünde tutulacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka ülkenin başbakanını görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Kahve falında ülkenin başbakanını görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında arap ülkesinde olduğunu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka ülkeye gitmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, zengin için yoksulluğa delalettir.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulur.

Kahve falında ülke başkanı görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir