AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak yılan görmek

Kahve falında ufak yılan görmek

Kahve falında ufak yılan görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında ufak yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında ufak yılanlar görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ufak yılan görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek yeni bir haneye sahip olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ufak erkek çocuğu görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek ufakları görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında ekmek ufağı toplamak manevi mutluluğu tadacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir