AnaSayfa / Genel / Kahve falında beraber oturmak

Kahve falında beraber oturmak

Kahve falında beraber oturmak hayırlı haberler getireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntının günden güne artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beraber oturmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Kahve falında beraber oturmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yeni şeyler keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle beraber olmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ünlüyle beraber olmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına inanılır.

Kahve falında akrabalarla beraber olmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber gezmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle beraber koşmak onlara çok bağlı olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle beraber olmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir