AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak karpuz görmek

Kahve falında ufak karpuz görmek

Kahve falında ufak karpuz görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, rahatının da yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında ufak karpuz gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında ufak karpuz görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında ufak timsah görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek çok iyi şeylere, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ufak ev görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Kahve falında ufak yılanlar görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işarettir.

Kahve falında ufak kedi görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ufak erkek çocuğu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir