AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak yarınlarına inanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına inanılır.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan kurtulmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir