AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan kaymak

Kahve falında uçurumdan kaymak

Kahve falında uçurumdan kaymak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, stresini atacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan kaymak gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan kaymak birlik ve dayanışma halinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan itmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek inanca ve cesarete sahip olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında uçurum kenarında olduğunu görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma düşen birini görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurum kenarında olmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir