AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan tırmanmak

Kahve falında balkondan tırmanmak

Kahve falında balkondan tırmanmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, zarar etmeyeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Kahve falında balkondan tırmanmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Kahve falında balkona tırmanmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında balkondan tırmanmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğe tırmanmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında binaya tırmanmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak çok güzel olaylar yaşanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir