AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçgen şekil görmek

Kahve falında üçgen şekil görmek

Kahve falında üçgen şekil görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalettir.

Kahve falında üçgen şekil gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Kahve falında üçgen şekil görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında üçgen yatak görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında üçgen taş görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında üçgen peynir görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan üçgeni görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üçgen ekmek görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında üçgen cetvel görmek geçim derdi çekmeyeceğine, daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında üçgen mezar görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir