AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçgen mezar görmek

Kahve falında üçgen mezar görmek

Kahve falında üçgen mezar görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, dara düşeceğine, başının derde gireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında üçgen mezar gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında üçgen mezar görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üçgen cetvel görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üçgen yüzük görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında üçgen görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında üçgen ekmek görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, akıl vereceğine delalettir.

Kahve falında üçgen muska görmek canının ve malının garantide olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üçgen şekil görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında üçgen çizmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir