AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçgen taş görmek

Kahve falında üçgen taş görmek

Kahve falında üçgen taş görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında üçgen taş gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında üçgen taş görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında üçgen yatak görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üçgen görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Kahve falında üçgen şekil görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kariyerinde atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında üçgen ekmek görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytan üçgeni görmek maddi konularda kayıplar olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında bermuda şeytan üçgeni görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Kahve falında üçgen çizmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir