AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını uçarken görmek

Kahve falında kızını uçarken görmek

Kahve falında kızını uçarken görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kızını uçarken gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Kahve falında kızını uçarken görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında uçarak camiye inmek çok iyi işler yapılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında uçarak savaşmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarken dua etmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leylek uçarken görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bol dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarken düştüğünü görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir