AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kara sinek görmek

Kahve falında uçan kara sinek görmek

Kahve falında uçan kara sinek görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kara sinek gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında uçan kara sinek görmek darp edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kara sinek görmek yüksek mevkilere getirileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kara sinek yemek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulur.

Kahve falında kara sinek görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kişinin her türlü zenginliğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında büyük kara sinek görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek üzüntü yaşamaya, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında evde kara sinek görmek neşesine kavuşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir